Och regnet det bara öser ner....

Idag regnar det här i Bastu, fasen det är inte heller roligt, då har man hellre några minusgrader ute faktiskt.
Idag så vaknade Tove kl 03:15 för att följa sin far på jobbet och åka timmer bil hela dagen, först hade hon sagt då Peder väckte henne att hon inte skulle med för hon var ju trött och att hon skulle vänta tills hon blev lite äldre, okej svarade Peder att det går nog bra de, men när han går ner och sätter på kaffet så hör han i trappen att någon kommer och det är Tova, hon har legat och mojsat i sängen en stund och vill iaf följa med och så blir det. Jag har just pratat med henne och hon tycker det är roligt att åka, hon hade sovit en stund bak i sängen för hon hade ju varit trött som sagt men jag tycker att hon var duktig som kev upp den hiskeliga tiden och var på bra humör. =) Lillhjärtat mitt.


Teo däremot vaknade 06:30 och han som beukar sova längepå morgonen då Tova inte väcker honom med si där gick mamma bet, han kom och lade sig bredvid mig och så kom han ju på att han inte kan sova med pappas täcke utan var tvungen att hämta sitt täcke och sin kudde, sen lade han sig ner igen men kom på att Ior ligger kvar i hans säng och Ior är inte liten och han fick inte med sig honom, nåja han lade sig bredvid mig och jag somnade för han brukar ju somna om...men det hade han inte gjort utan gått ner i köket, tagit fram en tallrik och en sked och cornflakes paketet burit upp detta i sovrummet och hällt ut hela paketet i pappas säng, tallriken var ju full så det hade ju farit i pappas säng, då var det dax för mamman att kliva upp och sanera, denna busunge till Teo säger jag bara.


Ja och annars då, jag har blivit erbjuden att köpa en valp men kommer att tacka nej till denna då jag har Nova hemma det får bli en valp till sommaren i stället. Imorrn skall jag Tova och Carro på utställning i Vindeln vilket kommer att bli så roligt för sen är det Stockholm nästa...i december.....=)
Nu ska jag ner och elda..ha en trevlig helg, själv jobbar jag.....har jobbat 6 dagar denna ivecka på söndag...

Ingen rubrik idag

Nej kom inte på nått bra som rubrik så då får det vara, har egentligen inte mkt att skriva för det har inte hänt så mkt här hemma hos oss.
Barnen har haft raj raj i magen och varit hemma från dagis 2 dagar denna vecka, men tack och lov tog det ihop för dom rätt fort så fredag fick dom vara på dagis vilket dom blev jätte glada över för dom älskar verkligen att vara på dagis.
Igår hade vi myskväll med barna, vi åt tacos till middag och en hade Peder köpt chips till kvällen då vi skulle se IDOL, men jag började få ont i huvudet och kvällen slutade med att jag fick ett ordentligt migrän anfall vilket har hållit i sig under hela natten och jag har sovit väldigt dåligt i natt.
Barnen sov till kl 8:30 i morse vilket var väldigt skönt faktiskt, Tova brukar ju annars klva upp runt 06-07 snåret.
Nova är ju hemma nu åxå för hon håller på att gå i löpen så här skall bli valpar till jul...blev så för skulle jag vänta till våren så vart hela våran sommar hemma med små bäbizar och vi har ju planerat en sverigeresa med bil till sommaren redan nu. Barnen börjar var så stora att dom tycker det är kul kanske att gå på Kålmårdens djurpark mm, kanske till och med att vi går in på Grönan eller nått sånt.
Har planer för en hane till i min kennel men har inte bestämt mig riktigt än, har fått tag i en jätte fin hane men mer info kommer senare om det blir nått med den. Behöver en till hane då jag nu äger 3 tikar och en hane men en tik har jag ju på foder och en tik är i stan, och den 3 bor hos Carro och Danie som hon och jag samäger. Så eg har jag bara en hund hemma men just nu 2 då iom att Nova är hemma för parning. Men hon skall ju tillbaka till sin fodervärd då valparna är 8 veckor.
Ja och sen då..inte mkt mer....lite höst bilder kommer här.


Kallt ute

Idag är det kallt ute, ja det var ju de redan igår...och då gjorde dena donna ingeting alls på hela dagen, var som i ett töcken då jag på söndag hade migränanfall efter utställningen i Sundsvall, kommer för övrigt att uppdatera www.jackmoon.zoomin.se någongång när jag har ork/tid/lust att göra det.
Jag vet inte varför jag inte har ork att göra nått numera, har kommit in som i värsta slöar tagen och varför vet jag fan inte.
Huset ser ut som att en tromb dragit igenom och jag orkar inte ta tag i det, tvätt skulle behövas strykas men jag orkar inte, dammsuga/skura/dammtorka/tapetsera/bära möbler och göra klart barnens rum....jag orkar inte???! Varför?
Blä nåja det blir väl en annan dag hoppas jag, då det har blivit ÄNNU mera skit här.....usch ja mej....
Nä nu ska jag inte sitta här mer och spy galla....ha en trevlig kväll...

Nya fina naglar

Igår vr jag till stan för jag hade bestämt mig för att sätta på lösnaglar å att jag får stopp på mitt bitande av mina naglar, och jag säger så här, jag blev super nöjd!

 

Så nu har man fina naglar inför kommade utställning som är i Sundsvall i helgen.

Jag jobbar ju i morrn och slutar inte förrän på lördag så efter jobbet så blir det bara till att fara hem och stuva in hundar i bilden och iväg mot Sundsvall och Nova =)

Ska bli roligt att hälsa på hos dom och se hur dom bor faktiskt, sen ska ju Nova följa oss hem för hon skall paras me Tuke nu i oktober då hon löper så det blir bäbisar i detta hus =)



Barnen börjar repa sig från sina förkylningar, Tova är då frisk men Teo är mer drabbad trots att han äter kortison varje dag. Men nu börjar han åxå vara på benen tack och lov, han är ju mammas lilla gryn som han säger själv.

Sen andra tråkiga besked, en god vän till mig har fått diagnosen ALS =( Varför är livet så orättvist??? Varför just denna människa som är underbar, trevlig, öppnar sina armar för alla???? VARFÖR??? VARFÖR??
Skänker flera ggr om dagen en tanke på dig! STORA STORA kramen till dig min vän!

Nu blir det till att tvätta upp mina hundar och gå i säng....man är inte riktigt på topp....

RSS 2.0