Föräldramöte

Ikväll har det varit föräldramöte på skolan, det var ett ganska snabbt möte faktiskt, takc och lov för det, sen har det inte hänt mer idag, jo jag har haft migrän igen, så nu MÅSTE jag ringa doktorn för att få tag i lite piller, har för övrigt slut mina värktabletter åxå som är bra....så det måste jag ha med.
Igår köpte vi ju utställningstält för hund utställningar, det är som bra både mot sol och mot regn =) ser ut så här.

Helt kanon, tillräckligt stor och man rymmer både hundburar och ett par stolar i den, det som är så bra är att den inte väger nått och tar ingen plats. *yeeah*
Imorgon ska Jenny till skol läkaren, sen ska jag jobba, vi har ju ejdfest i morgon så det kommar att bli SKIIT skoj, hoppas jag med god mat och trevliga glada killar....=)
Har förövrigt ryckt Nova lite ikväll och för första gången sp tyckte hon inte riktigt om det, hon försökte slingra sig från bordet??? hel konstigt, vi ska ju på utställning i helgen så jag tänkte börja med att rycka henne lite i kväll och sen får jag fortsätta ta henne dagarna som följer ,ville ju inte plåga henne allt för mkt så att hon ska börja tycka detta är tråkigt, men nu är jag trött så god natt på er mina läsare!

Till Elin


Ledig idag

Ja det har jag varit och det var så skönt förrutom att Tova vaknade innan kl 06 och var pigg och skulle se tv, men snälla gumman sade jag, klockan är inte mer än 6 och det har inte börjat nå tv än för det är mitt i natten, hon väntade tålmodigt tills det blev ljusare ute och sa att NU har det nog börjat på tv, så vi slog på tv:n och hon tittade en stund och sen ville hon att vi skulle kliva upp, och så fick det bli.
Här är för övrigt lite bilder på mina hundar och barn och....
    
    

Och så bilder på tårtorna från barnens kalas....

  

Och bilder på Jenny....
   

Lite andra bilder med....
  

Idag for jag till stn, plockade med Carro, fast först var vi till Boliden för att hämta våra utställningstält som vi beställt, fan vad behändig storlek det är på dom! =) Helt kanon, sen drog vi vidare till Skellefteå och hamande på Jack där jag köpte lite fint till fönstren i vardagsrummet, jag tar bild en annan dag...handlade även en ny matta till rummet så hundarna har någonstans att busa, sen blev det lite trosor och annat smått....

Fan nu vart jag trött...gonatt! =)

Jobbar helg

Ja i helgen har jag jobbat så det har inte blivit så mlt gjort här hemma för min del iaf, Peder har kämpat på bra i hundgården som alldeles snart är klar faktiskt. Imorgon är jag ledig, dom små är lediga från dagis, det blev som en lång helg för dom, men det är bra för förra vekcan jobbade jag så mkt att det blev dagis varje dag för dom, denna vecka är dom lediga måndag och fredag, på tisdag kväll har jag föräldramöte på skolan, på onsdag morgon ska Jenny till skol läkaren och disskutera hennes längd, hon är för tillfället 1,41 cm lång så detta ska väl pratas om vad som hände och om det ska göras några insatser, jag återkommer om detta senare då vi vet, om vi får veta nått.
Annars så har här inte hänt så mkt, ska i morgon försöka lägga ut lite bilder som jag tagit på hundar och barn, det var länge sen jag lagt ut någon bild nu.
Ja men detta var allt för denna gång, nu ska jag gå och ta in hundarna som är ute i det väldigt blåsiga vädret och sen gå i säng.. byeeee


Lite om allt med tillägg =)

Ja då ska jag väl försöka få med litegrann av allt möjligt här nu då, båda små barnen har fyllt år och det gick bara bra, dom var båda i tidningen och Tova tyckte det var hel häftigt att se sig själv där, ja hon tyckte även det var skoj att se lillebror i tidningen med. Kalaset varade en dag och släktingar och vänner var förbi och fikade tårta. Presenter till massor var det med, Teo förstod inte riktigt vad man skulle göra med dom men det var ju skoj att prassla med papperet.

Sen har jag varit iväg och para Nova, så jag hoppas hon går dräktig så det blir lite valpar här i slutet av november, Carro följde med mig på denna parningtripp upp till Kalix trots att hon var helrisig både i rygg, hals och snok, men kul var det och tack för sällskapet Carro!
Parningen gick jätte bra, dom satt fast 30 minuter första gången och 36 minuter andra gåpngen, så det är bara hålla tummar och tår.
Hemresan blev stressig då vi stannade av i Luleå för att shoppa lite, kom på att vi skulle springa in på Dollarstore där och inte i Piteå som vi planerat, vi handlade på och hade planerat att innan 13 måste vi i väg för jag skulle börja jobba kl 15.......ja när vi satt oss i bilen och var på väg hem 13,05 och hade fått oss ut på e4:an och jag ser skylten Pite 54 får jag små panik, då kommer vi ju på att fan, vi är ju i Luleå än och inte i Piteå som vi hade planerat så det var bara till att sätta remmen av och brassa på, kan lova att det gick lite diesel men jag hann på jobbet, nja 3 minuter sen blev jag men det är ju inget så med andra ord så KAN man köra hem från Luleå till Bastuträsk på 1,40 OM man vill, för väl hemma så lastade vi av allt och jag packade min sovväska och cyklade på jobbet =) 

PÅ jobbet trivs jag som en galning, det är ett kanon härligt jobb!!! Vill jobba så mkt som möjligt!!!! Nu jobbar jag i helgen men bara lördag- söndag sen ledig måndag så för barnen blir det en läng helg.

Sen har jag ju köpt mej en till hund, en Jack russell så klart, Eskil heter han, får väl se vad som blir av den herren, hoppas på en fin herre så klart med det får tiden utvisa.


Jag har gjort mig en hemsida för Kenneln, www.jackmoon.zoomin.se om det är någon som vill kika in där, jag kommer att sätta ut bilder på hundarna och lite annat även där, kommer även att blogga lite där i mån av tid, lägga ut resultat från utställningar, och tja lite smått och gott vad som rör hundarna.

Tja just nu kommer jag inte på nå mer att skriva, bäst att joba på litegrann....men tjao så länge...




Tillägg: Jo våran IKEA resa som vi gjorde då i samma veva som Nova skulle paras var kanon och mkt minnesvärd, det var så lite folk på IKEA att man visste inte vars man skulle gå, annars brukar det vara så mkt folk att man bara följs med av strömmen och kommer fram till kassorna tomhänt (skäääämt) men denna gång blev inte så, för man tog sig ffram överallt och jag plockade på mig saker som jag egentligen inte behövde...*S* Samantha hade så mkt spring i benen att hon fick springa omkring runt IKEA och hon håller ju på att ha varit där så ofta att hon säger till när man kommer in i en ny sektion, typ nu kommer vi till lamporna *ASG* jaja, ska fortsätta med mitt nu...

Nuuuuuuuuuuuu

Har vi fått igen datorn, men just nuuuuu har jag iinte tid att uppdatera alls så det får bli en annan dag....men nu vet ni iaf fall att datorn är tillbaka och den fungerar så bra så bra...hittills iaf....*s*

Tjing rjin

RSS 2.0