OS i Bastu =)

Idag åkte vi till stan för att köpa skidor till Tova för hennes har blivit för små, så nu har hon fått pjäxor och skidor på riktigt, sen var jag tvungen att köpa alg killer till akvariumet för jag har fått sveriges blomning i den sen jag fick lov att starta om den efter att Teo matat ihjäl alla fiskar, akvariet blev jätte fint men så har ju solen börjat lysa in ovh álgerna exploderade.
Åt på MAX för att fylla på fetto förrådet och lite annat små fix bla byta ett spel som jag köpt till barnen i julklapp som inte fungerade dock blev det inte samma spel för den fanns inte utan det blev ett annat spel, bytte även en gubbe som Teo köpt på ÖB som även den var trasig då vi öppnade den, det är så tråkigt för barn vill ju i regel inte vänta men han har varit tålmodig. =)
Sen hem if och barnen ville ju så klart ut och åka skidor trots att det är -20 grader så det var bara för mamma att klä på sig ordentligt och ut, Teo fick ju ärva Tovas gamla och oj vilken talang killen har!!! Han stod ju upp även utför många ggr, helt fantastiskt! Dåliga bilder med ändock bevis =)

 

Sen i tisdags hade vi firmafest, peppad som man var så slutade ju kvällen med att jag blev då på tok för full i vanlig ordning, =) Men super trevligt var det, god mat, trevliga tävlingar, härliga människor ja kanon helt enkelt! Jag innan ja for....börjar vara gode långhårig men min frissa är ju mamma ledig och jag väntar ut henne..eller ialla fall så länge jag orkar spara håret =)



Jo en ennan häftig grej jag och barnen såg idag var detta...

När vi for till stan så i Djupliden kom det fram 4 älgar ur skogen gud se vacker det var, efter en pytte stund så sprang en 5 till dom andra och vi stannade rent av bilen för att titta på dessa otroliga djur, då kommer en 6 älg ur skogen och springer ikapp dom andra och över vägen där vi stod stilla, barnen var mäkta imponerade av detta och jag med kan jag lova. Alla var som lika stora och jag har faktiskt aldrig sett 6 st följas åt så här. Helhäftigt, synd bara att man inte hade med sig sin systemkamera så att man fått bättre bilder för dessa är tagen med min mobil.....

Nåja när vi då åkt skidor i afton så in och äta middag, efter middagen så skulle vi så prova spela det nya spelet och det var alldeles utmärkt för de små, tog inte mer än 10-15 minuter att spela och riktigt roligt, Teo får lära sig djur kan jag säga =) Spelet heter Knasiga djur =)

Tja det var väl som allt för denna gång!


Kommentarer
Postat av: Susanna

Vilka härliga bilder!!! Och givetvis är barna duktiga skidåkare, de är ju släkt med Moi! ;)

2010-02-21 @ 18:31:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0