städa/baka/pyssla med barnen

Ja det är vad vi har gjort de senate dagarna, vi har gjort julkort och skickat iväg dom, barnen fick själva pyssla med dessa, sen idag har vi bakat lussekatter, lussebullar med mandelmassa i, saffrans sockerkaka, och pepparkakor, kottarna har varit så duktiga. Efter allt detta så fick dom badao ch jag pasade på att skruva upp 2 lampor i Tovas rum och torka golven, lägga ut den nya rosa fina mattan är åxå gjord nu!
Äntligen börjar man få lite ordning här i huset men än finns mkt kvar att göra!
Tog även och rengjorde ugen och sopskåpet då det började se ut förjävligt i båda och sen ut med allt skräp för i morrn kommer sopbilen och hämtar.
Har eldat igen och tvättat och vikt tvätt och torkat alla golv nere, sen har jag även hunnit med att rycka Tuke och Sigge så denna dag blev det mkt gjort.
Imorrn bär det av till stan för att testa om Nova är sugen på parning....sen ska jag koka knäck för det hade jag även tänkt hinna med i kväll men tiden rann iväg och nu börjar klockan närma sej 12 så det är väl dax att duscha och sen lägga sig i sängen och vakna pigg förhoppningsvis =)

Hoppas att  barnen nu är nöjda då dom fått vara med och göra allt detta. På lördag åker vi till Haparanda för att först läman av Gullan och Dagny hos Mats och Carina för Carina ska rycka Dagny åt mig, sen till Sussu för att göra oss i ordning för pappas 60 års fest! Sen hem på söndag och para Nova, och jobba tills på onsdag för att sen på kvällen hoppa på tåget till Stockholm och möte upp Carro och Tommi =)

Nu JOhn Blund...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0