Mycket...

Har hänt och man har inte tid att sitta här och bloggam vi har ju varit till Stockholm och hälsat på bror och Bruna, ja vi skulle ju ställa där åxå på stora Stockholm i Älvsjö men det var på lördagen, vi åkte ner med tåget den 9 december på min födelsedag, väl framme kom så Tommi och hämtade oss och vi for en sväng på nån liten butik och sen hem till dom. Väl där så packade vi oss ur bilen, kan lova att den var rejält full med 3 hundburar och packning för 4 personer =)
Mysigt hus hade dom,lägger ut lite bilder...tvrummet....


 

köket....

Tar lång tid att ladda upp bilder idag ser jag, nåja vi hade då lilla julafton på torsdagkväll vilket var jätte skoj och mysigt, kändes nästan som att det var julafton och det tyckte barnen med som slet i julklapparna som tok =)

Nöjda över julklapparna var nog alla, barnen hade fått ett WII spel av Tommi, Bruno, SUssu och mamma i julklapp vilket var super skoj =) Tommi hade även köpt ett wii till dom själva så vi passade på att spela med de =) Bruno är koncentrerad =)



På fredag blev det lite affärer och hämta Carro från Flen, surrade på under kvällen och packade allt som skulle packas för lördag var det så utställning.
Den gick inge bra för nån av oss så det skriver jag inte mer om *s*
Äta en bit mat och sen på affärer igen, innan det var dax att för Tommi lämna av våran cirkus på T-centralen. När vi så kommer dit hade jag ju fått ett samtal från en uppfödare om jag ville ta 2 hundar av henne, en hane och en tik och så klart blev det ju så, tiken som heter Maja är 2 år och hanen Gaudi är 5 månader jätte fina men ite skygga av sig ja mer Gaudi då så klart. Och med dessa 2 hundar extra så valde jag att lämna Tuxen hos bror min och Bruno ett tag, kändes jobbigt att ta 5 hundar på tåget så Tuke får jag hämta hem här någon gng framöver, Nova hoppas jag ju är dräktig så det ska bli valpar i februari så nu har jag då 5,5 hund i denna kennel.

Ihelgen har Sussu med familj varit hit, vi har haft det så mysigt att oj oj, man längtar redan efter dom igen trots att dom for igår....så jag har bestämt mig för att åka upp i januari och hälsa på dom. =)
Julafton firar vi hos Carro och Daniel, jag jobbar ju hela julhelgen nämligen så det var väldigt skönt att vi ska vara där så slipper jag stressa som den =)
JObbar även nyåret så det blir lugna gatan hos oss, bara äta god middag och mya med familjen.
Men nu ut med Nova som gnäller ha en bra julvecka och sen vill jag önska alla mina vänner och släkt en riktigt
GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR!!!!!


Kommentarer
Postat av: Johan

Vill ni ha ett gratis-spel till Wii så kan ni bara följa instruktionerna på http://www.youtube.com/watch?v=6gNnFkF468k :)

2010-02-17 @ 08:59:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0