Här blir inte

mycke skrivet? Fan jag har inte tid att sitta här och skriva då man sitter på FB och kennelsidorna, jag fattar inget. Julen har iaf flytit på bra, jag har jobbat hela julhelgen och blev desssutom väldigt förkyld på kuppen men jag var för snål att stanna hemma, frös som satan men när jagk ollade tempen så hade jag 36 grader? Hel mysko det med.
Novas mage har börjat växa på måndag skall jag på ultraljud för att se om det är nå fosterblåsor i magen på henne så det blir spännande, i morrn fyller Peder 34 år och jag ska till stan och fixa mina naglar, sen bär det av på jobbet jobbar till kl 22.
Teo somnade på golvet idag, han drog omkring sin mjukis och sen sov han bara helt apropå så där, Tova skrattade gott åt lilleman där han hade stupat över en spelgel och låg och dräglade då han är lite förkyld på kuppen han med.
Julen firade vi i Forsbacka vilket var väldigt trevligt! TACK Carro och Daniel för mkt god mat och trevligt sällskap, tack även till tomten som kom dit för utdelning av julklappar.....
Nyåret blir till att fira hos Ronny och MOnica vilket vi gör varje år, väldigt trevligt med mat och spel och raketer och sen hem och sova. Jag jobbar ju 8-16 både nyårsafton och nyårsdagen så det blir väldigade lugnt.
Här lite bilder från julen....


















Det var allt för denna gång....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0