60 års kalas/ parning och Stockholm

Ja det är vad som händer/hänt här, i helgen for vi upp till Sussu och hennes familj för att sen skynda vidare till pappas kalas, men först lämna av Gullan och Dagny i Holmträsk för att Carina ryckte Dagny åt mig, hon e så snäll för det är minsann inte tvärgjort.
Sen till Sussu för att ta sig en kopp kaffe och iväg till festen, väl framme i Finland så var vi först på plats inte ens mor och far hade kommit dit men dom dök upp en liten stund senare iaf.
Pappa var så fin ja även mora min..













På söndagen så for vi på IKEA och handlade litegrann..alltid har man ju med sig nått när man kommer ut därifrån. Sen hämtade vi hundarna hos Carina och Mats och oj vad fin Dagny blev!!!

På måndag så for jag till stan för att para Nova med Tuke, allt gick bara fin fint, gjorde en resa dit på tisdagen och idag på min födelsedag!! Alla 3 dagarna gick allt som planerat tack och lov så nu hoppas vi på bäbisar i början av februari.
Nu sitter vi och väntar på att få åka ner till Stockholm, vi ska med 22,46 tåget i kväll jag, Tova Peder och Jenny så det ska bli roligt att åka ner och hälsa på Tommi och Bruno. På lördag är det utställning i Älvsjömässan tänk tidigare kändes det så väääldigt länge kvar tills denna utställning men nu är vi redan där. Tiden går så fort!

Nu ska jag packa Teos väska som han ska ha hos Gunnel för han skall bo där från och med i morrn efter dagis, ikväll kommer farmor hit och sover över här med honom så ett STORT TACK till alla som ställer upp för oss!

Ha en trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0